• Minden ember más, mindenki egyedi. Mi alapján választunk magunknak éppen olyan életutat, amilyet? Miért küzdünk bizonyos dolgokért, célokért? Miért éppen azokért, amikért? Miért adjuk fel olykor a küzdelmet? Miért próbáljuk mégis újra? Mi késztet bennünket arra, hogy minden reggel felkeljünk és tegyünk, tapasztaljunk? Mi az, ami hajt, és mi ennek az egésznek az értelme? Hogyan változtathatunk az életünkön? Elérhető-e a boldogság? Hogyan található meg a motiváció? Mi az élet értelme?  
  • A teoretika

    5990 Ft
    Mi az ember? Mi a valóság? Hogyan hat a valóság az emberre? És az ember a valóságra? Mi az információ? Mi a figyelem? Mi az érzés? Mi a tudat? Mi az értelem? És hogy lehet mindezt egy mindent magában foglaló rendszerben leírni? A tudat anatómiája - az emberről, az embernek.
  • A teória

    2990 Ft
    Az élet a változások sorozata, amiben nincs beleszólásunk? Van különbség a változás és fejlődés között? Mit jelent dönteni? Honnan tudom, hogy a valóságot tapasztaljuk-e? Izgalmas kérdések, elgondolkodtató válaszok a hétköznapok problémáira.

Cím

Go to Top