COMe To Play!

A Fontanus Közhasznú Alapítvány, valamint az Alapítvány közreműködésével fenntartott Fontanus Tudományos Módszertani Kutató-és Oktatási Központ szervezésében indult útjára a „COMe to Play!” kampány. A kampány célja az óvodások és iskolások figyelmének, logikai és stratégiai gondolkodásának fejlesztése játékos formában, a Castle of Mind család logikai-stratégiai táblás fejlesztő játékaival.

A „COMe to play!” kampány keretében – a jelentkezés sorrendjében – az első 20 óvoda, valamint az első 40 általános és középiskola számára tudunk lehetőséget biztosítani arra, hogy a gyerekek és a pedagógusok megismerjék és kipróbálhassák a játékot. Az óvódáknak COM for Kids játékot, az általános és középiskolák részére a Castle of Mind alapjátékot biztosítjuk ingyen, a Családokért Felelős Tárca Nélküli Miniszter jóvoltából. A kampányba regisztrált intézmények 10-10 db játékot, valamint pedagógusaik képzési anyagot és szakmai támogatást kapnak a játékokhoz.

A „COMe To Play!” kampányba való jelentkezéshez kérjük, szíveskedjenek az alábbi online részvételi nyilatkozatot és regisztrációs lapot kitölteni!

Részvételi nyilatkozat és regisztráció

Az intézmény adatai

(6 számjegyű kód)

A kapcsolattartó adatai

Kiszállítási cím

Hozzájárulás *

Adatvédelmi tájékoztató

A regisztrációt követően kollégánk fogja felvenni Önökkel a kapcsolatot a megadott elérhetőségei valamelyikén.