Akkreditált pedagógusképzés – 30 kreditpont

Akkreditált pedagógusképzés – 30 kreditpont

A FONTANUS Tudományos Módszertani Kutató- és Oktatási Központ által kifejezetten nevelési, oktatási intézményben gyermekekkel, tanulókkal foglalkozó szakemberek – különös tekintettel óvodapedagógusok, általános és középiskolai tanítók, tanárok, szociálpedagógusok, pszichológusok, gyógypedagógusok – számára dolgoztuk ki a 30 órás,  Megértésorientált kommunikáció, stressz- és konfliktuskezelés képzést.

A képzés a Fontanus Központ több saját kutatási eredményét is felhasználja:

  • Beállítottság – az emberek, és így a gyerekek is jellemzően háromféleképpen fogják fel a világot maguk körül (és benne önmagukat is), ennek ismerete megkönnyíti az ismeretátadást.
  • Kommunikáció 7 szintje – a konfliktusok hátterében, számos esetben húzódik meg az, hogy  a felek nem azonos dologról beszélnek, és ezt nem is mindig ismerik fel.
  • Visszatérő emlékek hatékony kezelése – a jónak és rossznak megélt emlékek, és azok a történések, melyeket nem értünk nagyban befolyásolják az ismeretfelvételt és átadást.
  • Testtudat – mi zajlik a testben egy-egy stresszhelyzetben.

A képzés számos olyan módszerre hívja fel a pedagógusok figyelmét, amivel nem csak hatékonyabbá, hanem élvezetesebbé is válik az oktatás – a gyerekek és a tanárok számára is. Mindezek mellett olyan alapvető problémákra mutat rá, amelyek gyorsan és egyszerűen kiküszöbölhetőek és olyan módszereket tanít meg, amitől a pedagógus folyamatosan energikusnak érzi magát.

A képzés Oktatási Hivatal általi nyilvántartási kódja: 9/93/2018

A képzés pontértéke: 30 kreditpont

A képzést tartjaDr. Bajzik Éva – mozgásszervi rehabilitációs szakorvos, Hajdu Éva tréner

Képzés időtartama:  30 óra (4 nap)

Következő időpont: 2021. október 25.  hétfő

Képzés formája: online (Zoom)

Ár: bruttó 40.000 Ft.

Jelentkezés

Google Form
fontanus@fontanus.hu email címen
+36 30 282 7777 telefonon

Oszd meg

2021-11-24T21:14:55+01:00

Cím

Go to Top