Fejlesztő játékokat fejlesztünk

Fejlesztő társasjátékainkkal és oktatási segédanyagainkkal bárki új képességekre tehet szert. Vállaljuk játékok fejlesztését, tesztelését és teljeskörű kivitelezését.

Élmény a képességfejlesztés

A Fontanus Központ minden társasjátéka fejlesztő játék, nem csupán szórakozásra, oktatási segédanyagként is használhatóak.

Ahogy a játékos új utakat próbálgat, új dolgokat tapasztalhat – hiszen ezekben a játékokban, ha valaki nyerni akar, az agyát olyan módon kell megtornáztatnia, ahogy azt ritkán teszi (vagy ahogy még sohasem tette). Eközben olyan újfajta látásmódot, képességeket sajátíthat el vagy fejleszthet szinte észrevétlenül, amik beépülnek a gondolkodásba. Onnan pedig bármikor elővehetők és használhatók a mindennapok során. Tehát úgy lehet tanulni és fejlődni, hogy a játék izgalmában ez fel sem tűnik. És olyan képességekkel gazdagodhat a játékos, amiktől hatékonyabbá válhat az élet bármely területén!

Javítható a kommunikációs képesség, a stratégiai gondolkodás, a térlátás, a másokkal való együttműködés, a helyzetfelismerés és számos más dolog – minden játékban más és más. A Fontanus Központ kutatásai alapján összeállított játékok lehetőséget adnak a fejlődésre, ráadásul még szórakoztatóak is!

Az elme kastélya mindenki előtt nyitva áll – Castle of Mind

A játék számos területen fejleszti a gondolkodást. Fejleszti a logikát, a stratégiai érzéket, a koncentrációt, a kombinatív képességeket, az összefüggések meglátását, az előre gondolkodást és más területeket.

Játékfejlesztési szolgáltatásunk

A Fontanus Központ vállalja fejlesztő, szórakoztató játékok, társasjátékok létrehozását. Különböző kompetenciák fejlesztésére, akár megrendelésre is készítünk játékokat. A játékmenetet tudományos alapokról kiindulva építjük fel, a játék mechanikáját, kinézetét, szabályrendszerét tesztelések és próbajátékok során fejlesztjük. Az elkészült játék minden esetben kipróbált, lehetőséget ad a fejlődésre – és élvezetes. Mindezzel pedig alkalmat ad arra, hogy a játékosok önmagukra és egymásra figyeljenek, értékes időt töltsenek együtt, miközben játszva fejlődhetnek.

(Az alábbi űrlap kitöltésével segíthet, hogy képet kapjunk, milyen játékot képzelt el. Elküldése után további egyeztetés miatt felkeressük Önt a megadott elérhetőségek valamelyikén.)

Egyedi társasjáték tervező

Milyen korosztályra célozzuk?
Milyen jellegű társasjáték legyen?
Milyen versengés legyen benne?

Személyes adatok

Honnan hallott rólunk?
Hozzájárulás *