Ajánlatok cégeknek és szervezeteknek

A világ folyamatos változásaira csak az a cég tud felkészülni, amely megfelelően választja meg és fejleszti dolgozóit és szervezetét. Ha a céget alkotó munkavállalók fejlődnek, egyre kreatívabbak, önállóbbak, elhivatottabbak és motiváltabbak lesznek – anélkül, hogy a cégnek ez folyamatos kiadást generálna –, a bevétel pedig nő.

Hogy ez elérhető legyen, professzionális szakemberekre, modern eszközökre van szükség.

A Fontanus Központnál mindez rendelkezésre áll:
felmérések, képzések, innovatív, személyre szabott módszerek, célravezető megoldások.

A felméréstől a megoldásokig

A Fontanus kutatási eredményei, innovatív módszertanai haszonnal alkalmazhatók cégek, szervezetek számára – arra, hogy megállapítsák, milyen problémák nehezítik a munkafolyamatokat, és hogy ezeket a problémákat kezelni tudják és megoldják. A cégekkel, szervezetekkel való együttműködéseink során közös célunk, hogy pontos információkat biztosítsunk a megfelelő döntések meghozatalához, és közösen hatékonyabbá és gördülékenyebbé tegyük a szervezet működését.

Felméréseink tulajdonképpen tudományos kutatások az Ön cégére szabva. Képzett szakembereink rövid idő alatt, hatékonyan mérik fel:

  • akár nagyobb csoportok egészségi állapotát (beleértve a mozgásszervi, a táplálkozással és pihenéssel összefüggő jellemzőket, ergonómiai tényezőket),
  • a munkahelyi légkört,
  • a lehetséges stresszfaktorokat,
  • a szervezeti kommunikáció hatékonyságát és egyéb paramétereket.

Az eredmények részletes kiértékelése alapján személyre szóló javaslatokat, célravezető módszereket állítunk össze, hogy olyan munkahelyi körülményeket alakíthassanak ki, amiben a dolgozók fejlődni és hatékonyan dolgozni tudnak. Megegyezés szerint szakmai konzultációkkal segítünk Önökkel együtt felderíteni, milyen változtatásokkal lehet javítani a problémákon, ezen keresztül növelni a cég hatékonyságán. A felmérés alapján és az Önök igényeinek megfelelően együttműködünk konzultációk, előadások, gyakorlati programok összeállításában és megtartásában.

Kérjen ajánlatot!

Kérjük, adjon meg néhány alapvető információt a szervezettel kapcsolatban és ossza meg az elképzeléseit, hogy képet kaphassunk az igényeiről!

Kollégáink minden esetben felveszik Önnel a kapcsolatot a további egyeztetés érdekében.

Az Ön adatai

(Milyen tevékenység jellemzi leginkább a cégét?)

Az ajánlathoz szükséges információk

Mely területek felmérése érdekli Önöket?
(Több is megjelölhető)
Mennyi időt tervez a felmérésre?
Milyen megoldások érdeklik az Ön cégét?
(Több is megjelölhető)
Mely csoportra vonatkozó felmérések és javaslatok érdeklik Önöket?
(Több is megjelölhető)
Hozzájárulás *

Referenciák